Danmark bløder vækst og arbejdspladser

De fleste danske startups vokser ud over det tekniske talent, der er i Danmark. Danske startups kunne rykke hurtigere, hvis de havde adgang til mere teknisk talent.”

Adm. direktør i Reshopper, Aja Guldhammer Henderson spidder med citatet talentudfordringen hos danske startups. Konsekvensen er fatal: Danske startups mister pusten. Det får vækstvirksomhederne til at rykke videntungt arbejde ud af landet, og dermed starter en langsom udvanding af tilhørsforholdet til Danmark. Budskabet til politikerne er klokkeklart fra de 21 vækstvirksomheder, der foreløbig har svaret på #CPHFTW og Bootstrappings undersøgelse af, hvor stor rekrutteringsudfordringen er for danske startups.

November First er en af de startups, der nu tager konsekvensen. Og Accordium har allerede taget den. Danmark kunne måske komme på talenters top 5, hvis vi var bedre til at markedsføre os for Millennials. Det mener talentspejder Talika Robson fra Founders.

Kan Vivino lykkes med Netflix for vin? Læs Bootstrappings analyse af Vivino her. Og til den tøvende investor in spe: Selv små beløb skaber vækst. Så prøv det af, lyder rådet fra Louise Ertman Baunsgaard.

Vi håber, du er så tilfreds med Bootstrapping, at du vil fortsætte dit abonnement. Det kan du gøre ved at skrive dig op her. God læselyst.