Bootstrapping nyhedsbrev 20. marts 2020

Velkommen til Bootstrappings ekstra nyhedsbrev.

Hvad er virkelig værd at læse om coronavirus? Hvad betyder epidemien for startupøkosystemet? Lad os finde, dele og læse de mest interessante historier om COVID-19 + startups. Alle kan tilføje links, og alle kan læse.

Skriv titel, nævn medie, find linket, og beskriv indholdet med en enkelt sætning eller to. Der er brug for alle og plads til alle, som vil hjælp os med at blive klogere i fællesskab. Lad os stå sammen og hjælpe hinanden med det, vi er bedst til: at samle og formidle viden. Bootstrapping har brug for alle i kampen mod virussen.

Det vælter ud med hjælpepakker, for at Danmark ikke lukker helt ned. Men de, der skal være med til at lukke fremtiden op igen, kan kun vanskeligt bruge pakkerne. På Bootstrapping synes vi ellers, det ville være enkelt at sikre deres likviditet og vækst, så de kan komme over en coronaskabt Dødens Dal 2.

Du sidder i stuen eller sommerhuset og kan magtesløs se dine værdipapirer rasle ned og mærke C-krisen kradse. Men hvad med din portefølje af startups? Store dele af den er ved at dø. Hvad bør du gøre? Hvad kan du gøre?

Nye tal fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) viser, at coronavirussen strammer grebet om de danske netbutikker og dansk erhvervsliv.

En gruppe toneangivende frivillige fra det danske tech-miljø har lanceret et værktøj, der dagligt samler data ind om coronavirussens spredning i Danmark. Hensigten er at sætte myndighederne bedre i stand til at forudse presset på hospitalerne.