Dennis Kayser: Kan startups vinde i Danmark? #4

Hvis vi skal kunne svare ja til det spørgsmål, skal der ske en radikal ændring i økosystemet. Dennis Kayser præciserer, hvorfor forskellen i sværhedsgrad ift. at skalere en startup er så stor mellem Danmark kontra USA & UK. Adgangen til talent er svær, og forklaringen skal findes ved en række benspænd: Dårlige warrants, besværlige immigrationsregler og uforståelige skattesystemer afskrækker dygtige kandidater. Det er dommen fra tidligere ugens investor på Bootstrapping, Dennis Kayser, som selv har rejst over 200 mio. kr. til sin startup Forecast, hvor han er co-founder og CEO. I denne uge er det vores komplekse skattesystem, som Dennis Kayser sætter under lup.

Dygtige kandidater venter ikke på komplekse skattesystemer

Fra potentielle kandidaters perspektiv, både danske og udenlandske, er der generelt et problem omkring medarbejderaktier og beskatning, men nok mere vigtigt er adgangen til at skaffe det nødvendige talent til at udføre de nødvendige opgaver. I et højt konkurrencepræget marked, som det nuværende, gider kandidater ikke vente på komplekse aftaler, eller uforståelige skattesystemer.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: