Dennis Kayser: Kan startups vinde i Danmark? #1

Hvis vi skal kunne svare ja til det spørgsmål, skal der ske en radikal ændring i økosystemet. De tre kommende uger præciserer Dennis Kayser, hvorfor forskellen i sværhedsgrad ift. at skalere en startup er så stor mellem Danmark kontra USA & UK. Adgangen til talent er svær, og forklaringen skal findes ved en række benspænd: Dårlige warrants, besværlige immigrationsregler og uforståelige skattesystemer afskrækker dygtige kandidater. Det er dommen fra tidligere ugens investor på Bootstrapping, Dennis Kayser, som selv har rejst over 200 mio. kr. til sin startup Forecast, hvor han er founder og CEO.

Danske startupsucceser koster en mængde blod, sved og tårer, vi let undervurderer

‘Danmark, et herligt lille land, hvor det efter sigende er et af de nemmeste steder i verden at starte virksomhed. Den præmis kan de fleste købe, men sværhedsgraden i at starte en virksomhed er ikke afgørende for succes – det svære er at skalere den til en størrelse og omsætning, hvor den er levedygtig. Danmark er qua sin størrelse og offentlige struktur et land, hvor det kan være svært at tiltrække de rette kompetencer i den volumen, det kræves at mætte hungrende tech-startups, og dem har vi flere og flere af (heldigvis).

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: