De danske erhvervsorganisationer: Dét skal der til for at præge kønsdiversiteten, Bødskov

De danske netværk og erhvervsorganisationer har mulighed for at præge regeringens håndtering af diversitetsudfordringerne, men hvilke forslag bringer de til den hidtil temmelig ukonkrete ´diversitetsreform´? Vi har dykket ned i deres forslag, og givet dem chancen for at formulere nogle, hvis de ikke har gjort det i forvejen.

Nu har vi i over tre år haft socialdemokratiske erhvervsministre, der stort set kun snakker om kønsdiversitet, dvs. manglen på samme, når de har en mikrofon i hånden, og skal snakke om iværksætterpolitik. Snart forpligter det, for inden meget længe spiller regeringen ud med, hvad indholdet er i de 1,5 mia.kr. De 1,5 mia. kr. er sammensat af pr. år 300, 350, 400 og 450 mio. kr. fra 2024 til 2027. Det er beløbene regeringen har øremærket til vækstiværksættere i de år. I Politiken senest fik erhvervsminister Morten Bødskov det nærmest til at fremstå som om, at alle 1,5 mia. kr. var til at få flere kvinder til at blive founders (og ditto senere investorer).

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: