Corti invite: Lad os sammen udvikle brugervenlig AI

Lars Maaløe og Rie Scheuermann Christensen, hhv. CTO og Lead Designer hos Corti har en invitation. AI kommer sjældent ud fra laboratoriet, og det skal der laves om på! De vil gerne udstille deres use-case til eksperter inden for udvikling af AI-applikationer for at skabe gode guidelines til udvikling af nye AI-initiativer. Perspektivet: Et dansk institut for brugerdreven kunstig intelligens.

Kunstig intelligens (AI) har indvirkning på os alle. Fx overtager en selvstyrende bil nu styringen. Tør du så sidde på bagsædet og læse avis? Jeg tør dårligt lade min Tesla’s fartpilot bestemme og var derfor lutter åbne ører, da jeg i Store Strandstræde bag Nyhavn besøgte Corti. De fleste ved, at Corti analyserer og finder sprogmønstre i nødopkald, så de fx kan detektere hjertestop, og kan måske huske, at Andreas Cleve og Lars Maaløe  lige har rejst 170 mio. kr. fra Chr. Augustinus Fabrikker, Vækstfonden m.fl.. De skal, som vi skrev i fredags i Bootstrapping, udbrede deres AI-model fra hjertestop til andre diagnoser; fra Danmark til USA og fra alarmcentraler til almen praksis. Men mit fokus her er: hvad er problemet for brugerne, og hvad går initiativet egentlig ud på?

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: