5 skarpe til ugens niche-investor: Rune Theill, Rockstart

Rune Theill var i 2011 med til at stifte venturefonden Rockstart, for hvem han tiltrådte som CEO i 2016. Med hubs i Danmark, Holland og Columbia har Rockstart i dag mere end 260 virksomheder i porteføljen med en værdi på omkring 800 mio. euro. Særlig perspektivrigt er de domæne fonde, AgriFood på +22 mio. euro og Energi på +25 mio. euro, hvor Rockstart understøtter innovative teknologier i små økosystemer.

1. Hvordan udsprang idéen til at starte Rockstart? Identificerede I et konkret behov for en venturefond med specialiseret viden inden for et særligt felt som agritech, som I f.eks. fokuserer meget på?

”Idéen til Rockstart kom fra at se behovet for at støtte iværksættere i den tidlige fase, hvor der er stor risiko og alt for lidt professionel support og investeringer. Vi har lavet en model, hvis styrke er et økosystem. Motoren i dette økosystem er en domænefokuseret venturefond, som går ind i startupvirksomheder helt fra den spæde, svære start og investerer sammen med relevante partnere indtil serie B.

Spar 39% på Bootstrapping PRO (privat)!

2021 kampagne: Køb et års abonnement på Bootstrapping PRO (privat) og spar 39%

Nu kun: 2.995 inkl. moms for det første år (normalpris 4.849,- inkl. moms)

Kontakt christian@bootstrapping.dk eller ring på 26 71 36 34.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: