5 skarpe til ugens life-science investor: Peter Horn Møller 

Peter Horn Møller har i mere end to årtier været en markant skikkelse i biotech- og pharmamiljøet. Med en ph.d. i bioteknologi efterfulgt af 13 år som partner i patentbranchen i den helt tidlige periode af dansk biotech fik han forretningsforståelse. Han bygger i dag, som en af de få, bro mellem forskning og life science i startups. Peter er founder af Marigold Innovation ApS, co-founder af CowaTech ApS samt co-founder og CEO i DolorestBio ApS. Næste skridt i planen er at funde og skalere sin fond Marigold Maturation Fund, som skal understøtte Marigold Innovations aktiviteter med at etablere helt tidlige life science-selskaber.

1. Set fra din insideposition, hvad ser du så – foruden dyb videnskabelig indsigt – som de vigtigste komponenter ift. at lykkes inden for life science?

"Det allervigtigste er, at forskerne ikke spilder deres tid på at være deltidsdirektør, deltidsforretningsudvikler, deltidspatentekspert, deltidskommunikationsmedarbejder, deltids-dit og dat, som de hverken er uddannede til eller har erfaring med. Så bruger de deres energi forkert og spilder deres tid, og det meste bliver præget af amatørisme. Resultatet bliver, at det tager længere tid at nå til målet – hvis målet overhovedet nås. Lad nu forskerne være forskere; det er det, de er gode til.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: