5 skarpe til ugens investor: Stine Mølgaard Sørensen, Partner i Alliance VC

745 mio. kr. skal Stine Mølgaard investere i danske startups som ny partner i Alliance VC. Men hvad gør deres tilgang anderledes i kampen om at spotte fremtidens teknologiske perler? Det handler i høj grad om også at sætte ekspertise bag den kapital, som investeres, fortæller Stine Mølgaard, der som co-founder og COO i Radiobotics har udviklet AI-teknologi, som hun har taget på markedet.

1. Hvordan ser du, at din baggrund og egen ekspertise fra HealthTech-industrien vil komme i spil, når du som partner skal stå for investeringerne for Alliance VC i Danmark, hvor I jo skal investere 745 mio. kr.?


”Der sker rigtig mange spændende ting indenfor sundhedsteknologi i hele norden og min erfaring herfra kommer helt sikkert i spil. Det handler jo i høj grad om også at sætte ekspertise bag den kapital som investeres, og det er også der, at jeg mener, at founders og investorer får mest ud af hinanden. Det er netop, når man kan bidrage med mere end bare penge. Når man har været co-founder af en healthtech startup (Radiobotics), som man har ledet i næsten 5 år, så er der jo mange erfaringer, man kan give videre og ikke mindst et netværk, som min kommende portefølje helt sikkert kan få glæde af.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: