"Der findes ikke gode virksomhed med dårlig ledelse, specielt ikke når vi taler om mindre virksomheder." - Sanna Suvanto-Harsaae, investor og professionelt bestyrelsesmedlem

5 skarpe til ugens investor: Sanna Suvanto-Harsaae

Finsk-danske Sanna Suvanto-Harsaae har investeret i bl.a. Footway, TCM og med sin mand i Languagewire og Jumpstory. Hun er professionelt bestyrelsesmedlem i over 20 selskaber og er bl.a. formand hos BoConcept. Sanna Suvanto-Harsaae er uddannet økonom fra Lunds Universitet og har ofte udtalt sig om skæv kønsbalance og ledelse i de danske og finske medier.

1. Hvad har du kunnet bruge af din lange erfaring fra især FMCG og P&G, da du bevægede dig ind i at investere i startups – og hvad fik dig til det? Du har jo masser af krævende bestyrelsesposter.

Jeg har arbejdet med PE (private equity), siden jeg begyndte min bestyrelseskarriere for over femten år siden – og der er det naturligt, at alle inklusiv bestyrelsen skal have ”hånden på kogepladen.” Det vil sige, at jeg selv har investeret i de virksomheder, jeg arbejder med. Jeg har også en aktieportefølje og er en del af flere fonde – bl.a. en PE-fond. Jeg syntes, at det er mest interessant at investere i de virksomheder, hvor jeg aktivt er med i bestyrelsen. De mindre investeringer, jeg har, er primært virksomheder, som jeg har investeret i sammen med min mand via vores selskab, hvor han er den, som er mest involveret i bestyrelserne. I Footway og TCM har jeg forsat aktier, særligt fordi de er blevet børsnoterede (Footway på First North).

Spar 39% på Bootstrapping PRO (privat)!

2021 kampagne: Køb et års abonnement på Bootstrapping PRO (privat) og spar 39%

Nu kun: 2.995 inkl. moms for det første år (normalpris 4.849,- inkl. moms)

Kontakt christian@bootstrapping.dk eller ring på 26 71 36 34.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: