5 skarpe til ugens investor: Nicolaj Højer Nielsen – iværksætterinvestoren

Nicolaj Højer Nielsen er kendt i miljøet som iværksætter, forfatter og business angel. Han har både startet og investeret i mange startups, fx Penneo. Ugens investor er uddannet fra og er lektor i iværksætteri på CBS og har en MBA fra INSEAD i Paris.

1. Egentlig startede du som iværksætter. Hvad lavede du, og hvad har det betydet for dig som investor?

”Som mange andre iværksættere startede jeg, mens jeg var helt ung. Første gang jeg husker, at jeg kunne tjene egne penge som iværksætter, var, da jeg solgte Commodore 64-computerspil på Den Blå Avis som 12-årig. Mens jeg læste cand.merc. i 1999, startede jeg onlinemagainet connery.dk, som jeg solgte i 2002, og som stadig er aktivt.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: