5 skarpe til ugens investor: Nicolaj Højer Nielsen – iværksætterinvestoren

Nicolaj Højer Nielsen er kendt i miljøet som iværksætter, forfatter og business angel. Han har både startet og investeret i mange startups, fx Penneo. Ugens investor er uddannet fra og er lektor i iværksætteri på CBS og har en MBA fra INSEAD i Paris.

1. Egentlig startede du som iværksætter. Hvad lavede du, og hvad har det betydet for dig som investor?

”Som mange andre iværksættere startede jeg, mens jeg var helt ung. Første gang jeg husker, at jeg kunne tjene egne penge som iværksætter, var, da jeg solgte Commodore 64-computerspil på Den Blå Avis som 12-årig. Mens jeg læste cand.merc. i 1999, startede jeg onlinemagainet connery.dk, som jeg solgte i 2002, og som stadig er aktivt.

Spar 39% på Bootstrapping PRO (privat)!

2021 kampagne: Køb et års abonnement på Bootstrapping PRO (privat) og spar 39%

Nu kun: 2.995 inkl. moms for det første år (normalpris 4.849,- inkl. moms)

Kontakt christian@bootstrapping.dk eller ring på 26 71 36 34.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: