5 skarpe til ugens investor: Lars Fløe Nielsen

Lars Fløe Nielsen investerer i tech-startups og fungerer som investor og bestyrelsesmedlem i bl.a. Bookboon, nemlig.com, Seaborg Technologies, WhiteAway Group, CluedIn, Contractbook og Cylindo. Sammen med dengang fire datalogistuderende byggede han Sitecore fra scratch til unicornstatus. Efter salget af Sitecore i 2016 har Lars Fløe Nielsen sammen med otte andre unicorn-founders gennem Nordic Makers, hvor han er partner og formand, gjort det til sin opgave at understøtte jagten på de næste store tech-succeser.

1. Udover en udnævnelse som Entrepreneur of the Year kaldes Sitecore den største danske softwaresucces siden Navision. Hvad var det, I var så dygtige til? Og hvordan oplever du i dag, at tiden er en anden ift. at bryde igennem som softwareselskab?

”Først of fremmest, så mener jeg, at der er større succeser end Sitecore, men det er jo en definitionssag. Men jeg synes dog, vi adskiller os lidt fra de andre store danske softwarehuse.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: