5 skarpe til ugens investor: Lars Fejer

Lars Fejer har årelang konsulenterfaring fra corporates, der tæller Ørsted, Carnegie og EY, hvor han bl.a. har rådgivet inden for M&A og grøn energi. Selvom han er på tærsklen til at skulle til USA, hvor han med sit LF Green Energy & Capital overflytter konsulentgerningen, er han gået ind som investor i en række startups. Lars Fejers investeringer er i flere omgange sket gennem DanBAN, hvor han f.eks. senest er gået ind som lead investor i Climaider. Han er derudover investor og bestyrelsesmedlem i bl.a. Flowplan, The Syrup Company, Engii-SOFT og Unilån.

1. Du har startet din karriere i store corporates som Ørsted, Carnegie og EY. Hvorfor er du de senere år gået ind som investor i startups, og hvad tager du med dig fra dit ”gamle” liv?

”Som M&A-rådgiver er man oftest kun med i en kort – men spændende – tid i virksomhedernes liv, og jeg har haft et ønske om at deltage mere aktivt i udviklingen af selskaber og organisationer. Jeg har også haft et ønske om at følge og hjælpe virksomheder over en længere periode, som aktiv medejer og ikke bare i en transaktionsfase. Jeg har gennem årene mødt og arbejdet tæt sammen med en lang række dygtige virksomhedsledere, som har skabt fantastiske virksomheder, og jeg synes, det er inspirerende at få lov til at involvere mig i og hjælpe bl.a. startups og dygtige iværksættere i det omfang, jeg kan.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: