5 skarpe til ugens investor: Henrik Kähler

Henrik Kähler investerer i impact-startups. I hans portefølje findes bl.a. GO-Pen med et DanBAN-syndikat. Han er med i en kreds af investorer og organisationer, der bakker op om nonprofitorganisationen TechVelopment Denmark. Den har netop til formål at støtte og accelerere vækstmulighederne for tech-startups, der bringer innovative og bæredygtige techløsninger til markederne i det globale syd. Udover GO-Pen, er Henrik Kähler bl.a. i bestyrelsen i Carbory og på vej ind i Pesitho, den seneste tilføjelse til hans portefølje.

1. Du er med til at støtte nonprofitorganisationen TechVelopment Denmark, der har til formål at støtte og accelerere vækstmulighederne for startups, der imødekommer globale udfordringer med innovative og tech-drevne, bæredygtige løsninger. Hvorfor? Og hvordan ser fordele og ulemper ud, når man er drevet nonprofit?

”I Danmark er vi lykkedes med at opbygge flere succesfulde startup-økosystemer, hvilket har skabt stor værdi. Jeg ser et hul i markedet, når det gælder netop den type startups, som jeg har fokus på. Danmark har alle forudsætningerne for at få succes. Det skyldes, at vi har stærke universiteter og techmiljøer, veldrevne startups med relevante løsninger, dygtige organisationer og myndigheder indenfor erhvervs- og udviklingspolitik – og mange investorer, der lige som jeg ønsker at støtte op om denne agenda.

Spar 39% på Bootstrapping PRO (privat)!

2021 kampagne: Køb et års abonnement på Bootstrapping PRO (privat) og spar 39%

Nu kun: 2.995 inkl. moms for det første år (normalpris 4.849,- inkl. moms)

Kontakt christian@bootstrapping.dk eller ring på 26 71 36 34.

Læs mere

Allerede medlem? Log ind her: