5 skarpe til ugens investor – Helle Uth

Investor Helle Uth er Co-Founder & General Partner i PreSeed Ventures’ nye venture fond PSV tech01. Helle har selv taget hele turen fra klassisk corporate karriere i TDC og Telmore, til COO i et startup for så at skifte over til investor-siden for 7 år siden. Nu har hun indtaget partner-rollen og er klar til at sætte en ny agenda i det Danske venture miljø. Vi kommer blandt andet omkring den nye fond, fighterånd i økosystemet, kvinder i venturemiljø, lange toiletkøer & personlig vækst.

  1. I har lige lanceret en ny fond? Hvad har været vigtigst for dig i arbejdet i den forbindelse?

Det vigtigste for mig har været at komme i mål, så jeg, mine to co-partnere i fonden, Richard Breiter og Christel Piron, samt resten af teamet hos PreSeed Ventures kunne koncentrere os om det, der virkelig betyder noget for os – nemlig at støtte danske iværksættere i at bygge tech-virksomheder med et internationalt potentiale og udsyn. Som general partner og medstifter i fonden er det en udfordrende, spændende og utrolig lærerig proces at være ”på den anden side af bordet”. Vi har været ude at pitche i det uendelige, og investorerne har evalueret os på alle tænkelige parametre, fra vores track record, investeringsstrategi, vores kompetencer og helt ned til vores privatøkonomi.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: