5 skarpe til ugens investor – Helle Uth

Investor Helle Uth er Co-Founder & General Partner i PreSeed Ventures’ nye venture fond PSV tech01. Helle har selv taget hele turen fra klassisk corporate karriere i TDC og Telmore, til COO i et startup for så at skifte over til investor-siden for 7 år siden. Nu har hun indtaget partner-rollen og er klar til at sætte en ny agenda i det Danske venture miljø. Vi kommer blandt andet omkring den nye fond, fighterånd i økosystemet, kvinder i venturemiljø, lange toiletkøer & personlig vækst.

  1. I har lige lanceret en ny fond? Hvad har været vigtigst for dig i arbejdet i den forbindelse?

Det vigtigste for mig har været at komme i mål, så jeg, mine to co-partnere i fonden, Richard Breiter og Christel Piron, samt resten af teamet hos PreSeed Ventures kunne koncentrere os om det, der virkelig betyder noget for os – nemlig at støtte danske iværksættere i at bygge tech-virksomheder med et internationalt potentiale og udsyn. Som general partner og medstifter i fonden er det en udfordrende, spændende og utrolig lærerig proces at være ”på den anden side af bordet”. Vi har været ude at pitche i det uendelige, og investorerne har evalueret os på alle tænkelige parametre, fra vores track record, investeringsstrategi, vores kompetencer og helt ned til vores privatøkonomi.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her: