5 skarpe til ugens investor: Carsten Borring, Nasdaq

Ugens investor er en central aktør i den meget relevante debat om kvaliteten af vækstbørsen Nasdaq First North. Carsten Borring har været en del af Nasdaq i 20 år og står med ansvaret for alle børsnoterede selskaber i København. Derudover har han bl.a. været medlem af regeringens iværksætterpanel. Læs om, hvorfor startups skal vælge børsvejen, value vs. vækstaktier, og udsigten til børsåret 2022.

1. Langt de fleste startups vælger venturevejen – og industriel exit. Hvad er dine vigtigste argumenter for, at de bør overveje børsvejen?

Der er ingen tvivl om, at venturevejen er den slagne vej i Danmark, men en børsnotering rummer langt flere aspekter end kun kapital. Med en børsnotering opnår selskaberne både adgang til risikovillig kapital løbende, en langt større synlighed over for kunder og medarbejdere, og samtidig får selskabet en platform, som de kan vokse sig store på, uden at founder mister kontrollen. Den blåstempling, en børsnotering på Nasdaq giver, er med til at bidrage både til selskabernes vækst, skabe arbejdspladser og til at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: