"Som founder skal du vælge investorer, der har været på en lignende rejse mange gange før, og derefter sørge for, at de er der for dig og din virksomhed. Ikke alle er det. Hos Seed Capital hjælper vi gerne med alle vores kompetencer. " - Anne Cathrine Wilhjelm, partner i SEED Capital. Foto: Stine Heilmann

5 skarpe til ugens investor: Anne Cathrine Wilhjelm

Ugens investor har været med som partner og advokat siden Seed Capitals begyndelse. Anne Cathrine Wilhjelm er uddannet fra KU og Vrije Université i Bruxelles og har mere end 18 års erfaring fra startupinvestorbranchen, især hvad angår VC-investeringer. Læs bl.a. om store investeringer som Trustpilot og ikke mindst om diversitet i vores økosystem.

1. Før, du blev en del af Seed Capital, var du bl.a. ansat hos Kromann Reumert (dengang Kromann Münter, red.) og Ørsted (tidligere Dong, red.). Hvorfor forlod du dog corporate til fordel for en især dengang meget mere usikker venture- og startupbranche?

Venture- og startupbranchen er utroligt spændende og udfordrende for en advokat, og det at få lov til at følge iværksætterne på deres rejse helt fra første investering til en stor exit eller IPO er meget tilfredsstillende. Som advokat på et advokatkontor er man mere med i enkeltstående situationer og problemstillinger, men som partner i Seed Capital får jeg lov til at være med på hele rejsen og lærer selskaberne og iværksætterne rigtigt godt at kende. Jeg føler virkelig, jeg kan gøre en forskel her. Jeg ønsker at bruge min juridiske erfaring til at bistå mine supertalentfulde og fantastiske kolleger samt vores iværksættere med at præstere deres allerbedste – fra de første investeringer og hele vejen til exit.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: