5 skarpe til ugens impact-investor: Anne-Louise Thon-Jensen

Anne-Louise Thon-Jensen er investor, rådgiver og partner i SDG Lead og SDG Invest, hvor hun investerer på vegne af over 1000 investorer en halv milliard – helt præcist 520 mio. kroner, hun har arbejdet med forretningsudvikling i hele verden, er uddannet fra Bosten University og er – ikke mindst – bestyrelsesmedlem i Vækstfondens nye bestyrelse.

1. Du både rådgiver i og investerer udelukkende i impact-virksomheder som partner i SDG Lead og SDG Invest. Hvorfor? Og hvorfor tog din karriere den drejning?

Både som rådgiver og som investor har jeg altid arbejdet med at få bæredygtighed og impact til at blive en integreret del af forretnings- eller investeringsstrategien. Jeg har altid arbejdet med CSR og bæredygtighed, fordi jeg grundlæggende tror på, at virksomheder, der opfører sig etisk og ansvarlig er dem, der vinder på den lange bane. Jeg mener også, at det har vist sig at være en rigtig holdning.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: