2021: Nu kommer kvinderne med i mixed teams

Nu er der friske tal for business angels værdiskabelse. Over 1 mio. kr. om dagen og 1 ny investering om dagen. Det er hvad der blev pløjet ud i startups fra de 258 medlemmer af DanBAN i 2021. Den mest markante fremgang er, at investering i ”mixed teams” nu når 21,5% mod 16,9% året før. Den 100% dækkende undersøgelse bliver drøftet i dag i Odense Meet Up for landets business angels.

Investeringerne i startups med mindst én kvinde i founder-teamet har fået et løft. Det viser den medlemsundersøgelsen fra Danish Business Angels (DanBAN). Sammenlignet med 2020 kommer 21,5% af investeringerne til mixed teams mod 16,9% året før. Direktør Michael Hansen siger, at det ”forhåbentlig også påvirker senere venture-investeringer i virksomhederne, hvor diversiteten er endnu mere skæv.” Kun 6,7% af investeringer går nemlig til blandede teams, ifølge Dansk Erhvervs ”Kvindelige iværksættere”, marts 2022.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: