Sponsoreret artikel

Populær accelerator for iværksættere åbner for nye ansøgere

Der var kamp om pladserne, da der i sommer skulle udvælges ti ambitiøse startups til deltagelse i det nye acceleratorprogram Impact StartUp Danmark. Nu varmes der op til hold 2 med start i slutningen af januar 2021, og det er igen muligt for iværksættere at søge én af de eftertragtede gratis pladser til det 18 måneder lange forløb.

Der var kamp om pladserne, da der i sommer skulle udvælges ti ambitiøse startups til deltagelse i det nye acceleratorprogram Impact StartUp Danmark.

Nu varmes der op til hold 2 med start i slutningen af januar 2021, og det er igen muligt for iværksættere at søge én af de eftertragtede gratis pladser til det 18 måneder lange forløb.

Impact StartUp Danmark, som Den Sociale Kapitalfond og Industriens Fond står bag, har til formål at professionalisere iværksætterne og matche dem med impact-investorer, så de bliver klar til at skabe nye løsninger til gavn for samfundet og Danmarks konkurrenceevne.

”Markedet af sociale iværksættere og impact-investorer er stort, fragmenteret og umodent, og der er brug for at få anvist en vej, hvor de to parter mødes på en professionel arena, og hvor parterne sammen kan udvikle virksomhederne, så de skaber endnu større samfundsværdi,” siger Birgitte Frost Mathiesen, partner og direktør i Den Sociale Kapitalfond.

Iværksætterne deltager i bootcamps, pitchdag og en demodag, hvor iværksættere møder nye investorer, og til sidst et advisory-forløb. Under hele forløbet får virksomhederne tilkoblet en forretningsudvikler, der udvikler virksomheden. Alt sammen tilrettelagt fleksibelt, så der er  tid til at passe virksomheden ved siden af.

Vi udlodder 50.000 kr. til en af de ti virksomheder, der deltager i næste Impact StartUp-forløb.

Ansøgningfrist 31. januar 2021. Søg på: www.impactstartup.dk

Læs meget mere på vores website www.impactstartup.dk.

Og du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Forretningsudviklingschef Helle Bergstøm: 40 30 46 03 hbe@socialkapitalfond.dk.

Forretningsudviklingschef Stine Lomholt 23 73 15 83 slo@socialkapitalfond.dk

Ledende partner Birgitte Frost Mathiesen bfm@socialkapitalfond.dk