Lunar Way og Bootstrapping lancerer #Selfmade – fra iværksættere til iværksættere

I dag kickstarter vi en ny konkurrence for iværksættere, hvor vinderen får den ultimative iværksætterpakke, der kan løfte din virksomhed til næste niveau. Bag står Lunar Way og Bootstrapping, der med #Selfmade gerne vil understøtte dansk iværksætterkultur og fremhæve de iværksættere, der normalt går under radaren.

Daniel Johannesen er en passioneret og erfaren svømmer. Og dermed er han en af de bedst kvalificerede til at rådgive om det rigtige svømmeudstyr til andre. I dag har han en succesfuld onlineshop. Næste stop er hele det nordiske marked. Og nå, ja, så er Daniel 19 år.

De næste to måneder vil vi i tæt samarbejde med fintech-virksomheden Lunar Way gerne fremhæve og hædre Danmarks iværksættere på alle niveauer. Det gør vi med kampagnen og konkurrencen #Selfmade. Vi håber, du vil være med, og du vil dele det gode budskab og vores fælles mission om at løfte Danmark som iværksætterland.

Hvad er #Selfmade?

#Selfmade er en konkurrence, der skal fremme iværksætteriet i Danmark og hjælpe den heldige vinder med at løfte sin idé og forretning til næste niveau. Alle iværksættere kan deltage: De, der har mange ansatte, og de, der kun har én. De, der vil ændre verden, og de, der bare gerne vil være deres egen chef.

De, der har været i gang længe og mangler et skub, eller de, der kun lige er startet. Garnsælgeren og fotografen, landmanden og tatovøren, mureren, influenceren, tech-hajen og alle derimellem. Alle kandidater deltager med en ansøgningsvideo, hvor de fortæller om deres forretning(idé), udfordringer, og hvorfor et #Selfmade-sponsorat vil hjælpe netop dem med at realisere deres iværksætterdrøm.

Læs mere her.

Har vi virkelig brug for flere iværksætterkonkurrencer?

Med #Selfmade vil vi gerne fremhæve og hædre alle iværksættere – ikke kun dem, der har opnået succes og opmærksomhed, men også alle dem, der skaber forandringer nedefra og først når de fleste danskere om mange år. De, der med et #Selfmade-sponsorat får mulighed for at rykke og forandre endnu mere.

Hvorfor lige Lunar Way og Bootstrapping

Vi er selv iværksættere, og begge virksomheder har fået kæmpe hjælp i det iværksættermiljø, vi med #Selfmade gerne vil give tilbage til. Vi ved selv, hvor svært det kan være at bryde igennem, og hvordan en hjælpende hånd kan gøre en kæmpe forskel for en iværksætter. Det vil vi gerne støtte.

Hvad kan jeg vinde?

Præmien er den ultimative iværksætterstartpakke bestående af:

– 1 års gratis Lunar Way Business (erhvervskonto)

– 1 års gratis Dinero Pro (regnskab)

– 1 års gratis GoLearn-medlemskab (udvikling)

– 1 års gratis revisor fra https://ebogholderen.dk

– 1-2 timers sparring med hver af jurymedlemmerne

– 1 års fuld adgang til Bootstrappings artikler, nyhedsbrev, investorbase og SoMe-overvågning.

Dertil kommer den eksponering, som din deltagelse i konkurrencen giver.

Hvem kan være med?

Du skal have en CVR-registreret virksomhed.

Du skal være minimum 18 år gammel.

Virksomheden skal være af følgende virksomhedstyper:

  • Enkeltmandsvirksomhed, PMV, IVS eller ApS.

Ansøgeren skal have opfyldt følgende ejerstruktur:

  • Kun én ejer, og dermed også kun én reel ejer.
  • Ejer skal være tegningsberettiget.
  • 100 % relation til DK (både virksomhed og reel ejer): bopæl og skattepligt.

 

Hvor kan jeg læse mere?

Tjek vores konkurrencesite #Selfmade.