Men som man kan se, er der nogle forslag, der er bedst til mobilisering, til at råbe op om, at der er et problem. Og så er der nogle, der mere er designet til det politiske og administrative system, som kan forhandles og udmøntes i lovgivning.

LEDER: Huset brænder! Økosystemet kalder Kollerup

Først skulle vi græde over frisøren, der lukkede ned. Så føle med kulturen, der sendte vilde overlevelsesprotester. Nu er det startup- og scaleupmiljøets tur. I vanlig iværksætterånd er det, især her op til påske, væltet ind med initiativer og forslag. Vi giver et overblik over, hvad der er på vej. Og hvad udsigten er.

1.000 blomster blomstrer i takt med solen i et vildt forårsflor. Og det er godt! For der skal mobilseres og sendes raketter op. Folk og fæ, og dermed Folketinget og ministre, skal indse, at coronakrisen er alvor for dem, der skal bære Danmarks fremtid – os 2.000 vækstiværksættere. For huset brænder, enden af runway er til at få øje på. Og hvor skal næste kapitalrude dog komme fra, hvis ikke kun fra staten, alias Innovationsfonden for opstartere og Vækstfonden fra seed til ventures? Så der skal både løses problemer med likviditet her og nu for overlevelse og med kapitalfrembringelse til innovationen og vækst.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: