VI HAR BEHOV FOR, AT ØKOSYSTEMET BESTÅR AF TROVÆRDIGE SPILLERE

Hele fem danske virksomheder kunne gå hjem som prisvindere, da Nordic Startup Awards’ årlige prisfest blev afholdt på Østre Gasværk Teater i København torsdag i sidste uge.

byFounders vandt prisen som årets nordiske investor. De vil ‘connecte’ det nordiske økosystem, og så har de fået nok af spillere, der gennem tiderne har lavet ”alle mulige mærkelige ting.”

Det er svært at arbejde med SDG-mål, for vi ved ikke, hvordan vi når i mål, og det kræver tålmodige ejere, der tænker langsigtet, sagde repræsentanter fra tunge danske virksomheder på DVCA’s topmøde.

Den årlige prisfest Nordic Startup Awards 2019 samlede vanen tro startupvirksomheder, investorer og partnere til Ecosystem Summit torsdag i Odd Fellow Palæet i København. Her blev der dagen igennem diskuteret, networket og udvekslet erfaringer i tech-branchen.

Vi bringer en serie artikler af business angel Rolf Garde, hvilke handler om, hvordan en startup bliver klar til en investering fra en business angel eller anden investor. Dette er del 5 – Pitchdeck.

FRA DEN STORE VERDEN
Når tech møder religion. Financial Times rapporterer om en ny bølge af trosbaserede gadgets og apps. Hvad med en GPS-app, der finder den nærmeste kosher-restaurant, eller et spil, hvor brugere jagter bibelske helgener i stedet for Pokémon?

Iværksætternes favorit-dress. Denne historie sætter fokus på startuptøj – Patagonia-kulten. Vi kunne ikke lade være…

Estlandsbaserede Salv, en antihvidvaskningsstartup, der blev grundlagt af en TransferWise- og Skype-alumne, har rejst 1,8 mio. EUR. Taavi Kotka, Estlands tidligere CIO, er en af engleinvestorerne.

Silicon Valleys foretrukne AR-opstart kan være i problemer. Magic Leap har angiveligt kun solgt 6.000 AR-headsets på seks måneder.