Sådan bygger vi unicorns i Danmark

Amerikanerne løb med Web 2.0-succeserne. Sverige og Finland rykker på spil, mens den danske unicorn-opskrift indeholder en løsning på et både røvirriterende og røvkedeligt problem. Her er de danske succesmageres magiske formel.

Startup vil hindre hvidvask

Er din virksomhed omfattet af hvidvaskloven? Det er 12.500 danske virksomheder. Men rigtig mange ved det ikke. En dansk startup vil gøre det lettere for fintech-virksomheder, advokater, revisorer og alle andre små og mellemstore virksomheder at overholde loven.

Hvor klog er AI?

Kina er lige på vippen til at blive verdens førende nation inden for kunstig intelligens, og en ny bog fra venturekapitalist og tidligere Google-chef i Kina, Kai-Fuu Lee, fortæller, hvorfor det sker, og hvad det betyder for landets aspirationer om at blive den mest teknologisk avancerede nation på vores klode inden 2030.

Men hvor intelligent er egentlig kunstig intelligens? Lyt med i ugens podcast fra Techtopia, og hør fire perspektiver på, hvordan AI kan bruges i danske virksomheder.

Til gengæld skal danske startups lade være med at smykke sig med lånte AI-fjer og kalde sig ‘AI-driven’, når de slet ikke har teknologien. Det kan skabe endnu et tech-lash, skriver dansk iværksætter i et blogindlæg.

19 år og Skandinaviens største

Blockchain kan gøre en stor forskel i uddannelsessektoren. En estisk startup bruger teknologien til at bekæmpe dokumentfalsk fra CV-snyd til falske eksamensbeviser.

#Selfmade er en ny iværksætterkonkurrence, som kan løfte din startup eller indfri din ide til en ny virksomhed med den ultimative iværksætterpakke. Læs 19-årige Daniel Johannesens historie om, hvordan hans virksomhed nu når en omsætning på 5 millioner kr. på trods af, at han ikke kunne få et CVR-nummer, da han startede Watery.dk.