Lad Danmark blive en talentmagnet

Lad i det mindste være med at gøre det sværere, end den globale talentkamp allerede er.

I dette sommerens første tema-nyhedsbrev dykker vi ned i talentudfordringen og giver dig et highlight af de bedste talentartikler på Bootstrapping.

Et absolut topaktuelt emne i kølvandet på den nye erhvervsminister Rasmus Jarlovs udmelding i går om, at kvalificerede medarbejdere udefra er en gave for Danmark, og derfor skal det være lettere at få kloge folk til landet. NU.

Leo Innovation Lab er dansk pionér inden for healthtech, og bare fordi man har en kendt corporate-virksomhed i ryggen, er det ingen garanti for, at det er let at træde stien for flere talenter udefra. Leo Innovation Labs CEO, Kristian Schrøder Hart-Hansen, giver sit bud på en kom-godt-i-gang-guide.

Læs eller genlæs også talentspejderen fra Founders, Talika Robsons, bud på, hvorfor det er så op ad bakke for Danmark, når det gælder unge tech-talenters opmærksomhed. Et emne, jeg også har talt med Pleos Jeppe Rindom om, men stay tuned, for den historie kommer senere på sommeren.

Læs eller genlæs også, hvorfor Mikael Nilsson fra November First kaster håndklædet i ringen efter ellers succesfulde ansættelser. Eller hvordan Trustpilot har bygget deres helt eget system for at sikre en stærk pipeline af talent.

God læselyst