Et kig ind i fremtiden – DanBAN-udgave

Kære DanBAN-medlem,

Austin ser fremad. Her kan du følge udviklingen, og se, hvor langt AR eller VR er kommet på få år. Det giver virkelig et godt overblik over, hvor verden er på vej hen.”

Sådan siger én dansk deltager ved årets store SXSW i Austin, Texas. Stedet hvor startups får luft under vingerne og møder deres næste investor, eller hvor etablerede corporates lancerer deres næste innovation. Eller hvor fremtidsforskere præsenterer nyeste tendenser, eller hvor Elon Musk pludselig kommer forbi. Og der er masser at hente for danske startups og investorer.

Kryptovaluta er efterhånden en udskældt gadedreng i finansverdenen. Men bag de åbenlyse faresignaler ligger en teknologi med potentiale til at redde verden. Intet mindre. Spørgsmålet er, om vi tør bruge teknologien til at innovere, hvordan vi investerer?

Læs også, hvordan venturefonden Nordic Eye om få år vil være global og hvem i deres portefølje, de ser som Danmarks næste unicorn.

Rigtig god læselyst.

Sådan kommer du i gang:

For at logge ind på Bootstrapping.dk skal du indtaste følgende:

Brugernavn: Danban

Adgangskode: Englevinger18

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Men som sagt får du nyhedsbrevet og adgang til vores side uden beregning.

I den kommende tid vil du kunne læse om bl.a. impact investeringer, tech på kinesisk, funding-analyser og hvilke startups, der er bedst til at bruge de sociale medier. Du er altid velkommen til at kontakte os med tips, ideer, ris og ros. Vi glæder os til at have dig som læser.

God fornøjelse.