DYRK DIVERSITET OG INKLUSION PÅ ARBEJDSPLADSEN FOR PROFITTENS SKYLD

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Det danske startupøkosystem gentager problemerne med diversitet og inkludering fra de traditionelle virksomheder – og dermed spilder vi en historisk mulighed for at lave et markant skift for fremtiden, sagde Klavs Hjort fra Danske Bank Growth & Impact på TechBBQ. Og det koster penge. Læs artiklen ”Danske Bank: Vi har et problem med kønsbias i økosystemet.”

Techfestivalen var en fejring af de mere bløde sider af den teknologiske forretningsverden. Mottoet ’Når mennesket møder teknologien’ var den altdominerende tilgang fra festivalens oplægsholdere. Men forunder, CEO og startupcoach Anders Graabæk fik sig en ”what-the-fuck-oplevelse” da amerikanske Taylor Ryan, growth hacker, startupjunkie og fem gange startupcofounder med 11 års digital marketingerfaring, fortalte om de mørke sider ved growth hacking. Læs klummen ”The dark side of growth hacking” her.

I løbet af de seneste år har vi set adskillige sundhedsteknologiske førstegangsstartups, der tror, at de gør alt rigtigt – lige indtil de går konkurs … Det er nemt at undervurdere sundhedssektorens unikke udfordringer. Her er 6 råd. Læs artiklen ”6 grundregler for healthtech-startups.”

FRA DEN STORE VERDEN

Danske Trustpilot er blevet det bankende hjerte inden for international onlineforretning. Læs Denmark’s four-star startup fights back.

Små fodboldklubber får samme videomuligheder som topklubber med kombinationen af kamera og smart software fra danske Veo. Nu har startuppet fået en investering på 40 millioner til at rulle løsningen ud i USA.

Kunstig intelligens har længe været et stort fokus for teknologiledere på tværs af brancher. Store virksomheder i alle sektorer, fra detailhandel til landbrug, forsøger at integrere maskinlæring i deres produkter. På samme tid er der en akut mangel på AI-talent.

Tidslinje: alle milliard-dollar digital health-exits.