Investering i udlandet drypper på danske startups

Når danske business angels sætter deres penge i israelske startups, så ærgrer vi os på den korte bane over, at pengene ikke direkte kommer danske iværksættere til gode. Men det gør de forhåbentligt på sigt.

Sidste år røg 20,4 pct. af DanBANs medlemmers investeringer til udlandet. Og forhåbentligt kan den globale investorskole styrke iværksættermiljøet herhjemme.

Hitman hitter igen

Vi byder også på en anmeldelse af det store danske spilstudie IO Interactives flagskib Hitman 2. Spillet udgør et stjerneeksempel på, at der er både brandværdi og eksportkroner i dansk spiludvikling.

På vores engelske site kan du læse om en ny rapport, der konkluderer, at den finansielle sektor er pioner på digitalisering. Men potentialet for at bruge digitalisering til at skalere bæredygtighed er stadig enormt.

Og så har udvikling og brug af nye healthtech-apps forandret måden, vi går til lægen på. Men er de blevet så gode, at de næsten gør lægebesøget overflødigt?

Bliv ved din læst

”Hold dig til din grundide,” lyder rådet fra teledirektør i 3 Skandinavien, Morten Christiansen, der er dommer i iværksætterkonkurrencen #Selfmade, som Lunar Way har lanceret i samarbejde med Bootstrapping.

Hvad skal AI – og lige så vigtigt, hvad skal AI ikke? Det handler ugens podcast i Techtopia om.

Husk, at du som abonnent har adgang til alle Bootstrappings artikler på dansk og engelsk, investor – og startupbaser, værktøjer og SoMe-overvågning.

God læselyst.