Danmarks bedste startups på SoMe

Tatoodo er Danmarksmester i SoMe for startups. Men også langt mindre og umiddelbart meget lidt sexede startups klarer sig rigtig flot på de sociale medier, mens andre har potentiale til meget mere. Se Bootstrappings databaserede liste over danske startups’ performance på de sociale medier.

Der findes en vinderopskrift på fremragende afkast på ventureinvesteringer. Se den her i første del af iværksætter og investor Lars Tvedes serie om venturemarkedet.

Og så er der godt gang i debatten om oprydningen i den offentlige støtte til iværksættere. Se seneste indlæg fra PreSeed Ventures her.

Læs også, hvordan legal tech kan være en mulighed for den etablerede advokatbranche og ikke en altødelæggende disruption-tsunami.

Det er først, når du får kunder, at du virkelig får testet din ide. Så undervurder aldrig “product-market-fit”-fasen, skriver Thor Angelo fra Languagewire.

Endelig er der godt nyt for fremtidens kvindelige tech-iværksættere. For et nyt powerprogram, der skal styrke pigers iværksætter-evner er på vej til landet.

HUSK, du kan logge ind på Bootstrapping og få adgang til alt vores indhold med følgende brugernavn og adgangskode:

Brugernavn: Danban
Adgangskode: Englevinger18

God læselyst