Challenges of scaling impact investments

Nyhedsbrev #37 2019

Impact, bæredygtige startups og designprojekter, der redder verden. Ugens nyhedsbrev handler om gode intentioner og om et enkelt fabeldyr, der afgik ved døden på årets Techfestival 2019.

Løsningen på FN’s globale verdensmål handler ikke om penge. De er der allerede. Det handler om at støtte de rigtige løsninger, og hvordan vi vurderer dem, både på deres påvirkningsskalerbarhed og deres kommercielle levedygtighed, siger CEO fra førende impact-konsulenthus. Læs artiklen ”Challenges of scaling impact investments.”

Den amerikanske journalist og startupgrundlægger Jennifer Brandel var et naturligt og interessant indslag som PR-advokat for ideen om, at “Zebras fix what unicorns destroy” på Techfestival 2019. Hun interesserer sig for, hvad vores samfund værdsætter ved forretning i dag; noget hun mener, er værdier, der er stærkt formet af kulturen omkring startups. Og det mener hun ikke positivt. Læs artiklen ”Zebraer fikser, hvad unicorns ødelægger.”

Årets Index Award fandt sted i København den 6. september 2019. Index-prisen anerkender og tildeler designprojekter, der adresserer vores største klimaudfordringer og bruger designtænkning til at redde verden. Læs artiklen ”Her er vinderne af Index Award 2019.”