Børs- eller venturevej: Konsolidator vs Contractbook – #6 Lars Jensen, Scale om invest i ´23 – 11 DK unicorns: Få blev! – Growth Marketing intro

 

Ugens startups: Konsolidator og Contractbook – veje til kapital

Kapital er som oftest afgørende for vækst. Vi har sat fokus på to af de to mest almindelige måder at skaffe funding på, nemlig børsvejen og venture-vejen, og taler med hhv. Konsolidator og Contractbook for at høre om deres erfaringer. Hvorfor valgte de deres kapitalvej, hvordan har det været – og vil de gøre det igen? Læs om ugens startups her.

 

Hva’ Hvor Ska’ Vi Hen, Du #6. Lars Jensen, Scale Capital om venture markedet i ´23

Det er i særklasse ikke let at spå om early stage markedet i 2023. I dag giver Lars Jensen sit bud. Han beretter om nye trends hos LP’s, om langsigtede trends som pejling for investeringsstrategien i Scale Capital, og hvilke teknologier de er tilbageholdende overfor, når målet er 10x værdiforøgelse. Læs om Lars Jensens bud her.

 

11 danske Unicorns. Hvor mange blev i DK?

Vi skal nok overleve, men vores børnebørn kan man vel godt være bekymret for, når kun to nye danske virksomheder de sidste 30 år har skabt flere end 1000 danske arbejdspladser. Unity, Zendesk, Sitecore og Just Eat er meget små arbejdspladser – i Danmark. Thomas Black-Petersen, direktør i Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder har set på, hvad der blev af vores unicorns. Læs nærmere her.

 

Growth Marketing – hvordan får du kunder, når du ikke har noget budget?

Hvad gør du, når du ikke har nogen penge? Udviklingen af produktet dræner kassen, og så har du ikke råd til at fortælle verden om dine lyksaligheder. Og skrækscenariet er, at ingen vil købe, når produktet er færdigt. Growth Marketing er ”den hemmelige opskrift” på at få kunder fra starten. Den passer nogen – måske også dig? Her får du overvejelserne og et par gode eksempler.

 

Techtopia 271: Er Googles dage som kongen af internetsøgning talte?

Techtopia

Kan du huske første gang du brugte udtrykket at google noget? Dengang søgning på nettet blev synonymt med ét bestemt firma – nemlig Google. I dag kendt som en techgigant, der blev pionér på internetsøgning og at tjene penge på netsurfernes data. Lyt her!

 

Investeringspodcasten 157: Bliver GN Store Nord delt?

Lundbeck stiger helt naturligt, det vrimler med aktieadvarsler, Bavarian er på vaccineindkøbstur, og GN Store Nord bliver måske delt. Der er nok at snakke om for Hansen og Larsen i ugens afsnit, hvor de igen stiller skarpt på ugens største historier for private investorer. Lyt med her.