Mads Juul Hansen, Partner, statsautoriseret revisor hos BDO

Vejledning eller vildledning? SKATs brev om skattekreditordningen

Skattestyrelsen har udsendt et nyt brev til 100 virksomheder om skattekreditordningen. Alt er ved det gamle, og så alligevel. Vi strammer lige en skrue, og lader som om vores egen tolkning er retstilstanden. Vi ser i dag på, hvad brevet betyder. Det gør vi sammen med advokat Claus Pilgård, der i Landskatteretten vandt 8 års kamp for Eikonice, og med revisor Mads Juul Hansen, der også har været inde i mange af de sager, vi har bragt op. Nu beder vi oppositionen tage affære nu, mens regeringen endelig er i gang med sin store iværksættereform. 

”Kunne SKAT fx i forbindelse med de politiske forhandlinger om en iværksætterreform, tænkes at spille ind til jeres minister med lovforslag, der skaber mere ro og bedre anvendelse af en ordning, der også må være en vis belastning for jeres system?” Det enkle og let empatiske spørgsmål fra Bootstrapping har Skatteministeriet nu på 7. uge syltet svaret på. Og dermed har de vel svaret. SKAT vil ikke gøre noget for at ændre den ulideligt usikre og problematiske tilstand om, hvad der er nyskabende, som vi lever med i skattekreditordningen for vækstvirksomheder

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: