Vækstfondens guide til iværksætteri – Episode 1: Sådan bliver du iværksætter

Fik du en god idé under et restaurantbesøg? Eller så du et hul i markedet? Vejen til iværksætterlivet er meget forskelligt. Men der er en håndfuld gode værktøjer, du kan arbejde med, når du springer ud i iværksættertilværelsen. I podcasten fortæller Erik Balck, Managing Partner i Vækstfonden, om egne erfaringer som iværksætter, hvor Erik bl.a. har startet Billetto og Bloggers Delight. I det medfølgende afsnit sætter virksomheden Fra Fejø ord på, hvordan en tur i supermarkedet i dag er blevet til Danmarks første producent af babymad.

Explainer: Sådan bliver du iværksætter

Hvordan kommer du fra den gode ide til livet som iværksætter? Hvad skal du huske, og hvilke faldgrupper findes der, når du starter din egen virksomhed? Erik Balck Sørensen, serie-iværksætter og Managing Partner i VF Investering hos Vækstfonden, giver sine bedste råd til, hvordan du vender din gode ide til en succesfuld virksomhed.

 

Case: Sådan bliver du iværksætter

Som nybagt far blev Thomas Hermansen overrasket over, at der ikke fandtes noget danskproduceret babymad med danske råvarer i det lokale supermarked. Det blev til en ide, han ikke kunne slippe igen, og Fra Fejø var født. Hør Thomas’ rejse fra ide til virksomhed og få hans bedste råd til, hvordan du kan springe ud i livet som iværksætter.