Ugens IPO-startup: Brain+ som tech-udfordrer af traditionel medicin?

Brain+ går på Nasdaq First North som første case til at anvende IPO-unitmodellen i Danmark. En life science-case i et felt, hvor man i dansk regi er firstmover. De skal sammen med en gavmild værdisætning gardere mod udvanding på vækstbørsen. Men hvordan får man succes på First North med et produkt, der først står klar i 2025? Vi har udfordret CEO og co-founder Kim Baden-Kristensen, som fortæller, hvordan apps kan modarbejde demens, der udgør den næsthyppigste dødsårsag i Vesten, og spurgt life science-ekspert Peter Horn Møller om synet på investeringscases med lange tidshorisonter i life science-miljøet.

De fleste af os danskere kender eller har kendt en person med demens eller Alzheimers. Størstedelen med sådanne lidelser bruger deres sidste (mange) år på et plejehjem eller med en partner, der støtter dem gennem en vanskelig hverdag, mens blot en fjerdedel modtager medicinsk behandling. Selvom forskning har lært os meget om sygdommen, er redskaberne i værktøjskasserne i medicinalindustrien få, når det kommer til den ellers kæmpemæssige patientgruppe.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: