Ugens DanBAN-investor: Søren Jørgensen

Søren Jørgensen er Ugens investor. Tidligere M&A partner i Bruun & Hjejle og i dag investor og bestyrelsesmedlem i en lang række startups som Eupry, Råhandel, StoryHunt, MeetinVR, Linkfire, Yoli, Hydropen, og Cerebriu. Søren Jørgensen er senest blevet formand for Danish Business Angels Co-investment Fond.

1. Søren, som topadvokat og partner er det sjældent man skifter rolle og især sjældent af startup-scenen fylder så meget som for dig. Hvad fik dig til det – og hvad er historien om dig?

Mine 20 år som advokat brugte jeg på at rådgive om M&A, hvilket indebar, at jeg bl.a. rådgav kapitalfonde om deres køb og salg af virksomheder. Jeg plejer at sige, at jeg var "købmandsadvokat", fordi jeg som rådgiver ikke bare havde ansvaret for at skrive og forhandle de juridiske kontrakter men i høj grad også stod for at binde alle trådene sammen i en virksomhedshandel. Parallelt med min M&A-rådgivning arbejdede jeg også som professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, hvor jeg – i modsætning til M&A-transaktionerne – var med til at lede og udvikle virksomhederne i længere perioder.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: