Vi har i år investeret mere i Danmark end i Tyskland, som er langt større. Der er et momentum helt uproportionelt med Danmarks størrelse, som vi tapper ind i,” siger Lars Fjeldsøe-Nielsen, der er partner i Balderton Capital. Foto: Scanpix

Udenlandske investorer: Danmark er godt på vej til at blive en startupnation

Det danske økosystem for iværksætteri er modnet. Målt på størrelsen af seed-runder og serie A-kapital overhaler Danmark nu resten af Norden og Europa. Men samlet set er Start-up Denmark stadig i sin vorden, og i andre lande får startups mere offentlig støtte til vækst, og corporates er mere aktive investorer.

Navnene på succesfulde danske startups falder prompte, uanset hvilken udenlandsk investor på årets TechBBQ man spørger om en vurdering af det danske iværksætterlandskab anno 2018: Unity, Zendesk, Tradeshift og Peakon er bare nogle af de danskfødte fuldtræffere, som de udenlandske investorer er kommet til København for at finde afløserne for.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: