Tre skarpe til Vækstfondens pakker

I sidste uge stillede Bootstrapping fire skarpe spørgsmål til Vækstfonden baseret på diskussioner i økosystemet omkring Vækstfondens fire nye produkter. Vi fortsætter hvor vi slap i sidste uge, med tre nye.

Bootstrapping har de sidste seks uger haft kikkerten rettet mod politiske initiativer, siden regeringen og Folketingets partier den 18. april lancerede en særlig udvidet hjælpeaftale til iværksættere og investorer. Da Vækstfonden den 6. maj udmøntede den politiske aftale i sine fire nødprodukter, opstod der hurtigt praktiske og fortolkningsmæssige spørgsmål. Bootstrapping har derfor forsøgt at dykke ned i flere af disse problematikker og har derfor i denne uge valgt at bede Vækstfonden uddybe det, som vi hører fra økosystemet, bliver opfattet som uklarheder. Vækstfonden har over for Bootstrapping givet følgende svar på de tre seneste spørgsmål, uden at vi dermed kan påstå, at al fortolkning dermed er afklaret for jer i økosystemet:

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: