”Som jeg oplever det, så tænker de offentlige myndigheder mest på, at de ikke skal have dårlig medieomtale og ikke kvaje sig. Hvis det er udgangspunktet, så er det klart, at de vælger løsninger, som ikke nødvendigvis er de rigtige, men hvor ingen kan sige, at det var forkert," siger Esben Elmøe.

”Derfor strandede vi. Og der har den ligget de sidste 14 dage”

Der foregår i disse dage et kultursammenstød mellem den danske tech-verden og de danske myndigheder. Økosystemets løber hovedet mod muren i forsøget på at indgå i samarbejde med de danske myndigheder. ”Det er helt klart et clash mellem den hurtigt agerende tech-verden og den mere tunge centraladministration,” siger CEO og founder Esben Elmøe.

Danmark er geografisk ikke noget stort land. Befolkningens størrelse er heller ikke noget at tale om, men måske er det alligevel et lille land, der gennem tiderne har opbygget forskellige små pudsige verdener inden for det lille lands grænser. Små riger, der opererer på helt forskellige måder.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: