NORDIC STARTUP AWARDS VOKSER UD I VERDEN

Vi nærmer os den festlige fejring af det nordiske tech-økosystem. Nordic Startup Awards begynder i december. Læs om platformen Nordic Startup Awards, der har udviklet sig til en global kommunikationskanal.

Hver gang danske VC’er investerer 100 kroner i nye virksomheder, går 98 kroner til mandlige teams, mens kvinder og blandede hold må slås om den sidste to-krone. Mød Liva Echwald-Tijsen, som er en af kvinderne, der kræver ligestilling i tech-verdenen.

Anders Thiim Harder og Jonathan Løw skabte visionen bag JumpStory i foråret 2018. Efterfølgende er JumpStory-familien blevet udvidet med teknologiske kompetencer fra Ambolt. Nu har JumpStory – billedbranchens svar på Netflix – hentet ny millioninvestering.

En ny algoritmisk ”kontraktmaskine” så dagens lys den 5. november 2019. Portalen skal hjælpe startupvirksomheder med at lave juridiske dokumenter af høj kvalitet, uden at det koster spidsen af en jetjager.

Hvordan er det at være iværksætter i Danmark? Dansk Erhverv har brug for din mening: Hvad mener du, er de største udfordringer og barrierer ved at være iværksætter i Danmark? Dansk Erhverv laver årligt en iværksætterundersøgelse, som er åben for input og besvarelser. Inputs er anonyme og vil blandt andet blive brugt til at pege på, hvilke politiske udfordringer Dansk Erhverv skal kæmpe for, så vi kan få verdens bedste vilkår for iværksættere.