Kunsten at sige nej

Ud af asken fra en virksomhed med 45 ansatte, 10 millioner kr. i funding og fire millioner kr. i månedligt abonnementssalg er medstifter af Likvido Maximilian Frimmer i fuld gang med at skabe et nyt væksteventyr. Denne gang siger han nej til vækst, før fundamentet kan bære, og nej til funding, der får ham til at jagte omsætning frem for værdi for kunderne. Et usædvanligt drive og en lærerig historie om bagsiden af iværksætterlivet, som går videre selv efter den helt store nedtur.

Nej er også et af de ord, man som investor bruger mest, erfarer investor Neil Murray fra The Nordic Web Ventures. Fonden runder sit første fulde leveår om kort tid, og vi har spurgt den nye investor, hvad han har lært efter de første 11 investeringer, han har foretaget for andres penge.

Det er ikke novembers skyld, at vi i denne uge har nej-hatten på. Men tre ud af fire får faktisk nej, når de søger penge hos Innovationsfondens InnoBooster-program. Men det vil helt sikkert ændre sig, når du har læste denne ultimative guide til InnoBooster.

I ugens podcast fra Techtopia kan du bl.a. høre om behovet for en Emma Gad for AI. For også kunstig intelligens skal opføre sig ordentligt.

God læselyst.