Et kig ind i tech-fremtiden

Austin ser fremad. Her kan du følge udviklingen, og se, hvor langt AR eller VR er kommet på få år. Det giver virkelig et godt overblik over, hvor verden er på vej hen.”

Sådan siger én dansk deltager ved årets store SXSW i Austin, Texas. Stedet hvor startups får luft under vingerne og møder deres næste investor, eller hvor etablerede corporates lancerer deres næste innovation. Eller hvor fremtidsforskere præsenterer både den trend, der holder dem vågen om natten, og de 257 tech-trends, de tror kommer til at ændre verden. Eller hvor Elon Musk pludselig kommer forbi. Og der er masser at hente for danske startups og investorer.

Kryptovaluta er efterhånden en udskældt gadedreng i finansverdenen. Men bag de åbenlyse faresignaler ligger en teknologi med potentiale til at redde verden. Intet mindre. Spørgsmålet er, om vi tør bruge teknologien til at innovere, hvordan vi investerer?

Læs også, hvordan venturefonden Nordic Eye om få år vil være global og hvem i deres portefølje, de ser som Danmarks næste unicorn.

Rigtig god læselyst.