kilde: Pixabay

Jimmy Fussings ’23 – Dealflow’s fintech – Løvens ny hule & VC-status – Claus Z. & People – kvant & biokonvergens

 

Hva’ Hvor Ska’ Vi Hen, Du #1. Jimmy Fussing, Heartcore om venture markedet i ´23

Det er i særklasse ikke let at spå om early stage markedet i 2023. I dag giver Jimmy Fussing, partner og CEO i Heartcore Capital, sit bud. Ud over at Jimmy har klare bud på segmenter der er vindere i ’23, så ser han en nystrukturering af VC-branchen i horisonten. Og slutter med en appel til superfonden. Læs første artikel i vores serie her.

 

Ugens startup: Dealflow – en segmenteret betalingsløsning

Fintech-startup med automatisereret og effektiv betalingsløsning for freelancere og content creators vil ud i verden. Founder Seb Haugeto fortæller om hans ide og hans platform Dealflow med ti medarbejdere og ti engle-investorer, der har købt ind på 28 mio. kr. i værdisætning. Læs om ugens startup her.

 

Venturemarkedet: I ny eller gammel liga? VC’s: Løver eller lam?

Hvor er venturemarkedet på vej hen? Ingen ved det, så vi spørger hinanden. Men vi ved, at det er uendelig meget bedre end for 10-15 år siden. Vi har nu masser af dygtige engle og professionelle VC’s med kapital. Vi tager en helikopter-tur og tager temperaturen fra Løvens Hule til seneste VC-fond. Flyv med.

 

5 skarpe til Ugens Investor: Claus Zibrandtsen, People Ventures

Claus Zibrandtsen har over de sidste fem år opbygget de selskaber – især i digital sundhed og B2B enterprise software – der nu er People Ventures. Læs bl.a. om den operationelle model med ”Venture Developers”, der sidder ugentligt ude i selskaberne og hjælper dem frem. Og om hvordan Claus har rejst 400 mio. kr. især fra familiekontorer. Læs om ugens investor her.

 


Bootstrapping-PRO tilbud

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Få Bootstrapping PRO til dig og 3 i dit team til prisen for én.

Ring nu på 42 61 06 60 eller skriv til nikolaj@bootstrapping.dk, så du kan hoppe over betalingsmuren.