HVAD NU, HR. ERHVERVSMINISTER?

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Startup er mere end fintech og drømme om den evige scale up raket. Det er også politik. For startup- og investormiljøet er dybt underlagt de politiske rammevilkår, der ender som den enten en trampolin eller en spændetrøje.

Jesper Jarlbæk fortæller i artiklen ”Jeg ved ikke, hvad jeg har at frygte,” at vi i dag pt. Ikke ved, hvad den nye regering vil gøre for det danske investor- og startupmiljø, og han beretter om erfaringer med tidligere socialdemokratiske ministre. Det var ikke alt sammen skidt.

Den tidligere økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen har mødtes med den nytiltrådte erhvervsminister, og det er hans indtryk af, at Simon Kollerup ”brænder for at sikre et godt erhvervsliv i Danmark.”  Læs artiklen ”Hvad nu, Hr. Erhvervsminister” hvad Brian Mikkelsen, Martin von Haller Grønbæk og Joachim Sperling håber, hvad den nye regering vil gøre for det danske startup- og investormiljø. Og hvad de frygter.

Techfestival i Kødbyen i København er lige om hjørnet. Bootstrapping giver dig et bud på, hvad du SKAL høre. Techfestivalen er spækket med spændende oplægsholdere, men her får du lille en forsmag på, hvad du kan forvente at opleve.

God fornøjelse!

Ud i verden

Bootstrapping anbefaler historier fra den store verden. Læs med her:

Venturekapital-modellen er brudt sammen: 95% af VC’erne er ikke rentable:

Læs en kristisk diskussion af Weworks kommende IPO.

PreSeed Ventures i gang med at rejse 350 mio. kommercielle kr.

På baggrund af hårde kampe, der udkæmpes mellem Europas Just Eat og konkurrenter, laver online magasinet Sifted en status: hvem er hvem, hvem er hvor og hvad er det næste?