HVAD KAN STARTUPFABRIKKERNE?

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

»Ved du, hvad jeg er træt af? Rige typer, der lancerer startupacceleratorer, så de kan tage røven på startupiværksættere.« Sådan skrev den amerikanskfødte, men britiskbaserede startupiværksætter og konferencearrangør Ryan Carson i en meget vred blog for otte år siden. Med den salve satte han for alvor acceleratorindustrien kritisk på landkortet.

Bootstrapping vil i de næste måneder bringe en Q&A med en business angel, som er tilknyttet DanBAN. Vi starter ud med Jesper Jarlbæk, der bl.a. fortæller om sin bedste investering.

E-sport er en af verdens hurtigst voksende industrier. Med estimeret 443 millioner aktive fans og seere verden over i 2019, en markant stigende sponsor- og medieinteresse og med massive investeringer til følge er e-sport i dag en global milliardindustri med en årlig vækst på over 20 %. Virksomheden bag Counter-Strike-holdet Astralis vil noteres på Nasdaq First North Growth Market.

»Ro, regelmæssighed og risikovillighed er centralt, når der skal værnes om forskernes muligheder for at forfølge den banebrydende forskning,« siger bestyrelsesformand David Dreyer Lassen om ny rapport om risikovillig forskningsfinansiering.

Hvordan er det at være iværksætter i Danmark? – Dansk Erhverv har brug for din mening: Hvad mener du, er de største udfordringer og barrierer ved at være iværksætter i Danmark? Dansk Erhverv laver årligt en iværksætterundersøgelse, som er åben for input og besvarelser. Inputs er anonyme og vil blandt andet blive brugt til at pege på, hvilke politiske udfordringer Dansk Erhverv skal kæmpe for, så vi kan få verdens bedste vilkår for iværksættere.