DVCA valgte rigtigt

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

DVCA har manglet en politisk rammefortælling om, hvilken relevans de har for erhvervslivet i Danmark. Det kan Henrik Sass Larsen ændre på, mener Kresten Schultz Jørgensen. Læs reaktioner på Henrik Sass Larsens ansættelse som ny direktør for DVCA.

At finde den rigtige co-founder er som at gå på dating. Efter to år besluttede de to co-founders fra startuppen Chabber at gå i parterapi. Læs om hvorfor, og hvad der skete.

Skønhedskonkurrence for iværksættere med 150.000 kroner på højkant. Den 26. november kåres tre innovative talenter som vindere i Agro Business Parks innovationskonkurrence. Det er 15. gang, at konkurrencen afholdes.

FRA DEN STORE VERDEN

Det skulle jo ske. Det var Boston Consulting Group, der i 1995 lancerede ”disruptive innovation”. Nu er turen kommet til de store konsulenthuse. Vil McKinsey, BBC og Bain selv blive disruptet i løbet af de næste år? En ting er sikker: Tiden står heller ikke stille for dem.

Det voksende europæiske tech-økosystem har et stort problem: Investorer er tilbageholdende med at afsætte kapital på senere stadier til startups på grund af mangel på exitmuligheder.

Det europæiske tech-økosystem eksisterer slet ikke – endnu.

Når virksomhedsinnovation går virkelig skidt – De 155 største produktudviklingsfejl igennem alle tider.