DTU er talentfabrik til startup-Danmark

DTU er højborg for entreprenante uddannelser med fokus på produkt og teknologi og knap så meget fokus på buzzwords og salgstaler. Hele 50 studenterstartups blev stiftet i DTU-regi i 2017, og de DTU-startede virksomheder har stor appel hos investorer.

I denne uges Techtopia har Henrik Føhns også været til High Tech Summit. Han har talt med stifteren af Measurelet, der har lavet et intelligent toilet, og han besøger også DTU’s helt eget bryggeri.

Er deleøkonomien ved at blive voksen?

Bootstrappings Simone Okkels couchsurfede hos stifteren af Couchsurfing, der i dag har 14 millioner brugere, og spurgte ham: Hvor skal deleøkonomien bevæge sig hen efter Uber og Airbnb?

Psykologien bag venturekapitalisme

Der er meget snak om, hvor hårdt det er at være iværksætter og stifter af en virksomhed. Men det er ikke kun champagne og jordbær at være venturekapitalist. I 7 punkter fortæller General Manager hos Sunstone Technology Max Niederhofer, hvordan man håndterer frygt, angst og andre følelser, der følger med, når man arbejder med risikovillig kapital.

Hvis du er glad for at modtage vores nyhedsbrev, kunne du måske også blive glad for at være abonnent. Du kan altid prøve alle vores PRO-fordele i 14 dage helt uden binding.

God læselyst og fortsat god efterårsferie til dem af jer, der holder den slags.