"Når der er penge involveret, er det altid en dans. Hvis platformene ikke forholder sig til, hvad brugerne efterspørger, og lever op til, hvad de lover, så vil brugerne finde et alternativ," siger Casey Fenton, grundlægger af Couchsurfing. Foto: Casey Fenton

Couchsurfing-grundlægger: Med tillid og samarbejde kan mennesker alt

Casey Fenton skabte Couchsurfing, der er blevet kendt som en af deleøkonomiens første platforme. Det var en måde for ham at tage styring over sin skæbne, at dele sine oplevelser med andre og skabe tillid mellem mennesker. Men hvordan opbygger man tillid mellem millioner af mennesker? Og hvad vil det sige at hacke sit ego?

”Livet er kostbart. En mulighed. Jeg vil opleve så meget som muligt i det liv, jeg er blevet givet. Og jeg vil opleve det med så mange fantastiske mennesker som muligt. Det kræver tillid. Du kan ikke tage ud på et af disse episke eventyr, surfe på sofaer, bygge virksomheder, medmindre du har tillid. Episke oplevelser og fællesskab hænger sammen. Du kan ikke nå lige så langt, medmindre du tør samarbejde. Og samarbejde er en øvelse i tillid.”

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: