Der skal to til en tango – måske tre

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Blandt 1.500 ansøgere blev 87 fra 26 nationaliteter valgt ud til Antlers tredje acceleratorprogram. De to danskere Jonas Woodrow og Mikkel Wessel Nielsen var iblandt. De er ikke valgt ud på grund af en god forretningsidé, men på grund af deres personer. ”Jeg er ikke tilfreds med mig selv; jeg har ikke rykket mig nok endnu,” siger Mikkel Wessel Nielsen.

De digitalt indfødte er ikke tekniske genier. Det handler om noget helt andet, siger forskere. De digitalt indfødte er den første generation i moderne tid, for hvem det er vigtigere at være til tide end at være til stede. ”De har ikke forbehold eller er bange for at bruge nye teknologier, og det er positivt. Men it-kompetencer sidder de ikke inde med i højere grad end så mange andre generationer,” forklarer forsker Søren Schultz Hansen.

På Talent Garden Rainmaking i sidste uge kom de to startups Soundboks og Abzu med forslag til, hvordan tech-virksomheder skal arbejde. Her kan du hente deres tips vedrørende kulturopbygning og selvledelse i startups.