Bestyrelser i startups 1# – Hvordan sammensætter du en bestyrelse, der kan geare din skalering?

Kompetencer i bestyrelsen skal revurderes, og pladser skal skiftes, når man står foran en internationalisering. Samme skal CEO´en måske, hvis evner eller krudt er sluppet op. Men hvornår er skriften på væggen tydelig nok? Vi får erfaringerne på begge sider af bordet fra bestyrelsesformand/-næstformand i scaleups som Joe & The Juice, Soundboks, Stine GOYA og Lakrids by Bülow, Tue Mantoni og CEO i Measurelet, Marie Lommer Bagger.

Tue Mantoni LinkedIn-profil står der, at han ”bestrider 7 jobs”. Jobs i traditionel forstand kan vi ikke kalde de poster Tue Mantoni bestrider, men ift. mængden af ansvar der følger, har de en tyngde større end de fleste i erhvervslivet. For det kræver tid, dedikation og refleksion ift. andres – og i høj grad sin egne kompetencer – når man går ind som bestyrelsesformand/-næstformand i scaleups som Joe & The Juice, Lakrids by Bülow, Soundboks og Stine GOYA.  

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: