7 startups klar til ny international accelerator i Struer

En enkelt dansk startup er at finde blandt de i alt 7 kommende deltagere i et nyt accelerator-program for lydinnovation i Sound Hub Denmark.

Verdens første accelerator udelukkende for sound-tech virksomheder løber snart af stablen i B&O’s gamle lokaler i Struer. Programmet er et samarbejde mellem Sound Hub Denmark og Accelerace. Over de 6 måneder, som accelerator-programmet løber over, skal virksomhederne hjælpes med at styrke deres forretning.

De 7 startups

SPECIALWAVES S.R.L. laver modulbaserede mixere til dj’s, producere og musikere.

STEENSSEN Aps er en dansk startup, der udvikler soundbars med 3D lyd. Du kan koble din højttaler trådløst sammen med din telefon eller ipad, for let at afspille musik i denne trådløse verden.

Mapuguaquén laver håndlavede højttalere af ler. Virksomheden har et ønske om, at gå tilbage til håndlavede produkter i en ellers industrialiseret verden.

Distopik d.o.o. er en startup fra Slovenien, der arbejder med digitale plugins til analoge audioprodukter.

Muuselabs NV har udviklet en musikafspiller til børn. Den belgiske virksomhed har skabt et produkt til børn, der skal bringe familier sammen med lyd, uden at skærme er involveret.

AVAtronics er en schweizisk virksomhed, der udvikler en ny teknologi for støjreduktion i apparater. Støjreduktionen fordrejer ikke lyden, og forringer således ikke lydkvaliteten.

Polsek er en hollandsk startup, der laver højttalere ud af kokosnødder.